…vill mer än att bara erbjuda en god fika!

Café Hängmattan ligger i bottenplanet på Musikens Hus med ingång från Karljohansgatan 16. Vi vill mer än att bara erbjuda en god fika. Vi är sedan länge en väletablerat kulturscen med flera arrangemang i veckan, en populär vegetarisk lunchbuffe på vardagar, god à la carte på kvällar och helger och fullständiga rättigheter.

Restaurangen är specialiserad på vegetarisk matlagning och vi använder så mycket ekologiska kravmärkta produkter vi kan. Här kan man också alltid hitta veganalternativ eller glutenfritt osv.

Inte bara vi tycker att öl är gott och vi har en hel del olika sorter att välja på, inte minst från vårt lokalbryggeri tvärsöver gatan. Vill du äta en trerätters eller bara sitta med en kopp kaffe och läsa tidningen och stressa av så går det lika bra, Café Hängmattan har låga trösklar – välkommen in!

Öppettider

Måndag och tisdag 11.30 – 20.00
Onsdag och torsdag 11.30 – 22.00
Fredag 11.30 – 15.00
Lördag 11.30 – 17.00
Söndag 11.30 – 20.00
Öppet längre vid arrangemang. Se >>

För mer information och meny, se
http://www.cafehangmattan.se/

Hos oss kan man även hyra in sig och ordna en fest eller en klubbkväll: vi har mångårig erfarenhet av att ordna fester, bröllop, middagar, m.m.

Hyr Musikens Hus!

Stora konsertlokalen för större turnébesök, festivaler och klubbarrangemang. Mindre scen för konserter, klubbar, föredrag m.m.

Läs mer

Ha din fest här!

Festsugen? Boka in din mingelfest hos oss
Bra lokal med scen, ljud, ljus, fantastiska bufféer m.m.
Läs mer

Hängmattan

cafebck

Vegetariskt kök med stans bästa lunchbuffé, a la carte och god öl!
Läs mer

Jobba hos oss?
Vi söker ibland extrapersonal i garderob, bar och cafe. Hör av dig och kolla läget! 😄