En av våra huvudsakliga verksamheter i Musikens Hus är att hyra ut lokaler.
Kontakta oss, kom in och diskutera din idé – vi hjälper dig gärna med planering och tar fram kostnadsförslag.

Festsugen?

Vi erbjuder nu vårt “mingelfest-koncept”!
Under lite mer avslappade former är ni välkomna att boka in er mingelfest tex: afterwork, bandfest, födelsedag, personalfest m.m.
Vi dukar upp en vegetarisk, vacker, smakfull buffé som garanterat tillfredsställer öga, smaklökar och mage!
För bokning vill vi att ni ska vara minst (ca) 100 personer och det går just nu bara att boka på fredagarna. Lördagar har vi tyvärr inga möjligheter att erbjuda till fester p.gr.av andra arrangemang.
Hör av er för menyförslag m.m.
Välkomna!

Två lokaler finns att välja på: konsertsalen eller café/restaurangen. De kan hyras separat eller kombineras vid stora fester. I bägge lokalerna finns en scen med professionell musik- & ljusanläggning. Vi skräddarsyr lokalerna efter behov.

Behöver du musik och underhållning till din fest? Vi har Västsveriges största artistförmedling i huset, och ett mycket stort kontaktnät med artister.
Lokaler Konsertlokal
Lokaler Café/Restaurang

Konsert

Här kan externa arrangörer, föreningar, klubbar osv hyra in sig och få tillgång till hela vår organisation och marknadsföring.

Konsertlokalen Stora Scen
Lokalens utformning gör att alla ser och hör bra. Vi kan anpassa lokalen såväl till stora publikfyllda arrangemang som till mindre och intimare föreställningar.
Vi har en utvecklad organisation och planering för att ge evenemangen en professionell inramning. Garderob, entré, vakter, bar, scener, kök, loge och catering ombesörjes av oss.
Vid speciella tillfällen har även liveinspelningar gjorts med hjälp av Helikopter Studio. Här ges unika möjligheter att göra skivinspelningar med publikkontakt och liveljud.
Konsertlokalen större scen/ lokal

Cafe Restaurangen Mindre Scen
Lokalerna är väl anpassad för mindre konsertkvällar. Förutom det större rummet med ljud och ljus finns ytterligare två mindre rum.
Café/Restaurangen mindre scen/ lokal.

Övrigt / Danslokal

Högst upp i huset, med högt i tak och stora fönster ligger vår danslokal. Den är ljus och vacker och erbjuder en fin atmosfär som lämpar sig väl för dans, teater och har bra akustik för vokal och akustisk musikrepetition.
Lokalen är inte avsedd för offentliga arrangemang.
Lokaler Danslokal

Hyr Musikens Hus

Stora konsertlokalen för större turnébesök, festivaler och klubbarrangemang. Mindre scen för konserter, klubbar, föredrag m.m.

Läs mer

Ha din fest här!

Festsugen? Boka in din mingelfest hos oss
Bra lokal med scen, ljud, ljus, fantastiska bufféer m.m.
Läs mer