RAPKF + Friends

Tisdag 4 December

Real Artist Productions Kulturförening I samarbete med Big Picture Movement presenterar; RAPKF + Friends

Milly Dre från Biskopsgården, Göteborg.

En 23 årig rappare med en katalog som sträcker sig tillbaks 10 år med ett varierande sound och stor kreativitet har Milly touchat nästan alla subgenrer inom hiphopen, men stannar inte där! Ifjol var rapparen aktuell i kortfilmen ”Allt För Dig, Bror”, med tillhörande soundtrack, och satte även en roll i viaplay-serien ”Alex”. Stora mål, höga förväntningar – Milly Dre är en artist att hålla ögonen öppna för.

_______________________________

REZ är en 24-årig artist från Stockholmsförorten Sätra.

Känd för sina ikoniska koncept, vassa bars och sitt stabila flow är REZ en respekterad lyricist inom den svenska rapscenen.
Med låtar som ”Svart Allt” och ”Kall” m.fl. förstår man varför han är en artist att hålla utkik efter. Han har även samarbetat med några av Sveriges största rappare som t.ex. Abidaz (”Svensk Hiphop”) och Ivory (”Inte Ensam [Remix]”). Under 2018 har han gått helt independent med rörelsen ”BBV” (BaraBraVibes) och börjat släppa egna låtar och videos efter en paus på cirka 2 år.

_______________________________

Anders Mac är en utav Göteborgs mest lovande Rappare/Producenter som redan i år släppt 5 singlar. Mac möte musiken redan 96-97 när han var i 11 års åldern, och har gjort låtar med artister som Tjuvjakt, Promoe, Ayla Shats, Stök, BlackGhost och många fler. Med sin goda förmåga att spela flera instrument gör Mac sina egna beats och produktioner. Hans musik speglar livet han levt/lever – allt från Rnb till tung trap. Det brukar gå vilt till när Mac står på scen.
Han gästas av C-Ve.

_______________________________

Payam är en artist som född 97, ursprungligen kommer ifrån Iran men är bosatt i södra delen av Sverige (Skåne). Som väldigt liten fångade Payam intresse för musik i olika former men favoriserade rap och sång i kombination. Hans utveckling i musiken drev honom vidare och idag har han signerat ett skivkontrakt med DNATOMUSIC. Efter att ha träffat producenten Renato Dragic så har de arbetat med att få fram ett välkomponerat sound som låter väldigt autentiskt och unikt.

  • Facebookevent
  • Entré: 120 kr vid förköp, 150 kr vid dörren.
  • Förköp: TBA
  • Vi öppnar kl. 21:00
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Arr: Real Artist Productions Kulturförening I samarbete med Big Picture Movement
  • Meny & bar.