Swingotheka Halloween #2

Lördag 29 oktober

Dear ladies, gentlemen and everyone in between,
Vilken kväll det blev senast! Så många härliga gäster och moves på dansgolvet, electroswingen är i Göteborg för att stanna!

swingotheka okt hallowen_650

Vi tar genast tillfället i akt att bjuda upp till nästa dans. Höstmörkret faller på och det bokade datumet förpliktigar. Vi tänkte – trick or treat? – och kom fram till att det har blivit dags för en riktig treat, en “Swingoween”. Uuoh? Kände vi en isande vind? Bli inte rädda nu! Kom och upplev en extra svängande & skrämmande Halloween med oss.

Dj’s: Residents (Swingin Herbert, Swahn, Christian Seance m fl)

Swingotheka bjuder på massa electro blandat med swing i en härlig blandning! För dig som gillar att festa och dansa, Resident DJ:s och inbjudna gäst DJ:S kokar upp dansgolvet. London, Paris, Berlin, Amsterdam, Zürich, Montreal och LA har redan känt av smaken av Electro Swing…nu tar swingomania över Göteborg.
Trångt, svettigt och bra klubbhäng i Majornas anrika Musikens Hus.
har denna gång inte bara dryck i potten utan även två fribiljetter till höstavslutningen 3:e december! Vi kan redan nu hinta om att det kommer vara i en större lokal med ett liveband m.m., så bring your most vintage and scary outfit! (do it!).

  • Entré: 60 kr
  • Vi öppnar kl. 22.00
  • Åldersgräns 18 år. Meny & bar.
  • På Café Hängmattan. Meny & bar.