The Goddamn Gallows (USA), Hola Ghost (DK), Old Kerry McKe

Söndag 16 Juni

GODDAMN GALLOWS (US)
Tänk dig en whitetrashcocktail med bluegrass, punk, ghb, en husvagn, några utslagna tänder o en truckerkepa och ja där börjar du närma dig The Goddamn Gallows. Jag har själv velat se dom i 10 år men tvekade först till om jag vågade boka dom en söndag i början på sommaren, vågar ni Göteborg? Behöver jag säga något mer? Vi i Göteborg kan väl konsten att göra om söndag till lördag så sett!

HOLA GHOST (DK)
Personligt favoritband PUNKT. Vi snackar Pete (Mad Sin/Nekromantix/Dead Kings) o Kristian (Nekromantix) o Jeppe (Underbar människa, han behöver inga bandreferenser så sett). Kalla det mexican death surf, kalla det det mariachipunk, kalla det vad du vill. Variation förnöjer o Danmarks bästa rackare gör en aldrig missnöjd. Det som var en dynamisk duo är nu en fem man stark orkester då en trummis samt två trumpetare tillkommit! Jag skulle kunna skriva så mycket om hur hyllade de är o om hur Rancid älskar dom osv, men jag skiter i det då deras musik är nog för att folk ska fatta. (Om du minns det sent påbokade grymma supportbandet till Flogging Molly tidigare i vår så var det just Hola Ghost du blev överkörd av!)

OLD KERRY MCKEE
Den förlorade sonen är tillbaka och tur är väl det för Göteborg har inte ett direkt överflöd på enmannaband!

För dig som inte känner till Old Kerry McKee se tidigare så är det en artist och one-man-band baserat på svenska landsbygden i utkanten av byn Larv mittemellan Falköping och Trollhättan. Han började som en dödsmetallmusiker men ersatte så småningom bandmedlemmar med akustisk gitarr, hembyggda trummor och en gammal skivspelare.

“Joakim seems to fight his demons with breathtaking songs full of tragedy and melancholy as a result.”
(Out Of Step)

DJ: Don Vic. En självutnämnd Don, men som DJ är det okej att han har den titeln då han bemästrar det mesta och det är väl också i dj-båset den här hawaiipryddegodingen har fått mest respekt? En portion flacka-flacka, en bit svängig surf, lite groovy garage stuff o en o annan pönkdänga o lite 60s, en svag röd tråd rätt igenom men en fantastiskt bra sådan.

  • Entré: Early Bird 150 kr kr (ink avgift vid förköp).
  • Förköp: Tickster och Pusterviksbiljetter
  • Vi öppnar kl. 19.00
  • På scen kl 20.00
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.