Det går bra att hyra Musikens Hus scener och publikområde.
Kontakta oss, kom in och diskutera din idé – vi hjälper dig gärna med planering och tar fram kostnadsförslag.

Festsugen?

Vi erbjuder nu vårt ”mingelfest-koncept”!
För bokning vill vi att ni ska vara minst (ca) 100 personer och det går just nu bara att boka på fredagarna. Lördagar har vi tyvärr inga möjligheter att erbjuda till fester p.gr.av andra arrangemang.
Vi har haft mängder av olika arrangemang genom åren och våra lokaler är perfekta för tex en afterwork, bandfest, födelsedag, personalfest m.m.
Vi dukar upp en vegetarisk, vacker, smakfull buffé som garanterat tillfredsställer öga, smaklökar och mage!
Hör av er för menyförslag m.m.
Välkomna!

Två lokaler finns att välja på: konsertsalen eller Hängmattan. De kan hyras separat eller kombineras vid stora fester. I bägge lokalerna finns en scen med professionell musik- & ljusanläggning. Vi skräddarsyr lokalerna efter behov.

Behöver du musik och underhållning till din fest? Vi har Västsveriges största artistförmedling i huset, och ett mycket stort kontaktnät med artister.
Lokaler Konsertlokal
Lokaler Café/Restaurang

Konsert

Här kan externa arrangörer, föreningar, klubbar osv hyra in sig och få tillgång till hela vår organisation och marknadsföring.

Konsertlokalen, husets stora scen
Lokalens utformning gör att alla ser och hör bra. Vi kan anpassa lokalen såväl till stora publikfyllda arrangemang som till mindre och intimare föreställningar.
Vi har en utvecklad organisation och planering för att ge evenemangen en professionell inramning. Garderob, entré, vakter, bar, scener, kök, loge och catering ombesörjes av oss.
Vid speciella tillfällen har även liveinspelningar gjorts med hjälp av Helikopter Studio. Här ges unika möjligheter att göra skivinspelningar med publikkontakt och liveljud.
Konsertlokalen större scen/ lokal

Hängmattan, husets lilla scen
Lokalerna är väl anpassad för max 150 besökare. Området har ett större scenrum och ytterligare två mindre rum.
Café/Restaurangen mindre scen/ lokal.

Övrigt / Danslokal

Högst upp i huset, med högt i tak och stora fönster ligger vår danslokal. Den är ljus och vacker och erbjuder en fin atmosfär som lämpar sig väl för dans, teater och har bra akustik för vokal och akustisk musikrepetition.
Lokalen är inte avsedd för offentliga arrangemang.
Lokaler Danslokal

Hyr Musikens Hus

Ha din fest här