JON HENRIK FJÄLLGREN

JON HENRIK FJÄLLGREN

Jon Henrik Fjällgren bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera.

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik sin musik främst till mindre orter i norra delen av Sverige.

”Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i hela Sverige med min musik. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in på de olika spelplatserna och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”


EARLY BIRD-ERBJUDANDE!
Den 16 september kommer jag och mitt band till GÖTEBORG. Vi utlovar en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av mina favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera.
Vi har fått väldigt många fina komplimanger på denna turné som just pågår i mellersta och norra delarna av Sverige. Känns såklart hur kul som helst.
Så här skriver några besökare efter de sett vår konsert:
”Tack för en fantastisk kväll med underbar jojk och musik! Trodde det inte var möjligt att leverera på denna nivå!”
”Helt magisk kväll där jojken gick rakt in i hjärtat.”
”Vilken fantastisk upplevelse vi fick vi som var på plats. Du och bandet berörde alla sinnen, så till alla som har möjlighet, ta chansen NU! Tack för en magisk kväll!”

Varmt välkomna!
/ Jon Henrik


Arrangör: Gävle Live


OBS: Lokalen är en klubblokal, dvs med stående publik, några få bord finns.


Fredag 16 September
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 20.00
  • Entré: 320-420 (ink avgift vid förköp)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.