COVID RESTRIKTIONER 2022:


Med anledning av nya restriktioner fr.o.m. 12 januari. Detta gäller vid arrangemang: sittande publik och vaccinationsbevis! Vi kommer även att behöva begränsa antalet i lokalen. Detta gäller alla andra tider: Restaurangen är öppen som vanligt med lunch och på kvällar med a la carte och här gäller endast sittande och undvikande av trängsel.

Vi hoppas att vi tillsammans med er kan följa de restriktioner som gäller och i avvaktande på bättre tider kan fortsätta hålla öppet på detta sätt. TACK!.


Vaccinationsbevis fr-o-m 1 dec 2021

Regeringen har beslutat att införa krav på vaccinationsbevis från och med 1 december på alla evenemang över 100 personer.
Vi har en hel del arrangemang, fr.a. förköpsarrangemangen som kommer beröras av det.

Vi kan då framöver bara släppa in publik som har ett giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Det ligger på ert ansvar som publik att skaffa och kunna visa upp vid dörren.
Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna.

Även om vi förväntade oss att det skulle tas ett sådant här beslut, så tas det med ganska kort framförhållning.
Vi hoppas att ni förstår att det är det nytt läge för oss och att vi snabbast möjligt tar tag i rutiner, tar kontakt med er och förbereder oss på detta.

För er som har köpt förköp till ett av de större arrangemang kommer vi snarast att skicka ut mer information. (Kolla gärna i din skräpkorg om du inte fått något)

Vi kommer också på hemsidan och vid förköp, så fort vi kan få upp det, informera under respektive arr vad som gäller för just det.

/Musikens Hus


Mer info kring vaccinationsbevis:

Ett giltigt vaccinationsbevis får den som har tagit två doser vaccin. Beviset tillsammans med legitimation gör att du kan besöka evenemanget. Du kan antingen ha med dig vaccinationsbeviset i din smartphone eller ha med dig en pappersutskrift.

Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang: Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).
Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.


VACCINATION CERTIFICATES
The Swedish Public Health Agency will introduce vaccination certificates for concerts and indoor events with more than 100 participants from December 1st.
You need a valid proof of vaccination against COVID-19 to attend events some concerts, a negative test result will not be enough.
It is your responsibility to make sure that you have a valid proof of vaccination before you purchase a ticket.