Showdown: Electric Eel Shock (JPN) + support

Fredag 15 Mars

ELECTRIC EEL SHOCK (JAPAN) – på scen 00.00
Smått legendariska Electric Eel Shock är tillbaka i Sverige och firar 25 år som band! Powertrion bildades i Tokyo under det glada 90-talet och har sedan dess spridit sitt energiska rock n’ roll-evangelium längs världens alla hörn och kanter. De har konstant byggt på sitt erkännande som ett världens bästa liveband och de har uppträtt i varenda amerikansk delstat och varenda venue och festival Europa har att erbjuda, Debutalbumet “Maybe… I think we can beat Nirvana” kom 1997 och DIY har varit ledordet sedan dess.
De kommersiella framgångarna kom 2004 med skivan “Go Europe”, som följdes upp ett års turnerande runt om i USA och Europa. Och så har det sedan fortsatt fram till dags dato. Senaste albumet “Sweet Generation” kom 2016 och var gruppens första på tio år, och mottogs med fina ord, och förra året släppte de singeln “Red Devil’ vilket borde tillfredsställa alla fans av kompromisslös rock.

SCUMBAG MILLIONAIRE – på scen 23.00
Pissluffarna från andra sidan älven släppte sin debutplatta Speed i oktober. Under vintern har de hunnit turnéra i Tyskland, Holland, Schweiz, Irland, Spanien, Norge och Italien.
I Mars gör de två stopp i Sverige innan de åker vidare på en tvåveckorsturné i Finland, Tyskland och Belgien.
Bandet beskriver sig själva som action punk. En skitig mix av Motorhead, The Stooges, Backyard Babies och The Bronx.
Länk: https://www.youtube.com/watch?v=SMF__5flqmk

ELECTRIC HYDRA – på scen 22.00
Electric Hydra har under 2018 hunnit med en hel del spelningar, bland annat på Göteborgs Kulturkalas och som förband till Lucifer.
2019 kommer nya singlar släppas digitalt och en 7” vinyl är planerad att släppas på Moondawn (Bombs of Hades, The Lurking Fear) Nya inspelningar äga rum i Welfare Studios i Göteborg. Live är de redan bokade till Vicious Indoor Festival i Trollhättan och Turbofest tillsammans med bland annat Bullet i mars.

DJ: Kalle Lilja (Långfinger) + nån raaaawkig gäst

Entré: 100 kr – 100 st förköpsbiljetter finns via tickster.com och sedan säljs 50 st biljetter på dörren så att ni utan framförhållning har en chans att komma in! Det är vad jag kalla att känna sin kundkrets o värna om den!