Konsertlokal

Här kan externa arrangörer, föreningar, klubbar osv hyra in sig och få tillgång till hela vår organisation och marknadsföring.

Konsertlokalen, husets stora scen
Lokalens utformning gör att alla ser och hör bra. Vi kan anpassa lokalen såväl till stora publikfyllda arrangemang som till mindre och intimare föreställningar.
Vi har en utvecklad organisation och planering för att ge evenemangen en professionell inramning. Garderob, entré, vakter, bar, scener, kök, loge och catering ombesörjes av oss.
Här ges unika möjligheter att göra skivinspelningar med publikkontakt och liveljud.
Vi har även en digital videostudio för inspelning av både högkvalitativ ljud och bild som kan användas eller hyras in. (Se Media Studio)
Läs mer:
Media Studio

Yta:
150 kvm, 14 m (l) x 11 m (b)
Takhöjd: mellan 3,5 m och 5 m

Scenyta:
43 kvm, 11 m (b) x 4 m (d)
Takhöjd: 2,8 m
Scenkant: 0,8 – 1,2 m

Foajé
Foajén har ett serveringsområde med en sittyta och ett mingelområde.

Backroom: Avskilt rum, låsbart område med dusch och toalett. Kylskåp. Catering kan beställas. Scenen kan nås direkt från backroom via en trappa.

Insläpp: Entré från Djurgårdsgatan. Foajén har 4 toaletter och ett rum med urinoarer. Bord för skivförsäljning, merch, m.m.

Garderob: I Foajén.

Tillgänglighet för funktionsnedsatta: Entréen har trappor, meddela oss i förväg (eller till personal på plats) så kan vi lotsa in till konsertsalen via en annan ingång i markplan. Tillgång till handikappanpassad toalett finns via annan entre på huset – vi hjälper gärna till.

Dimensions
Venue 12×11 m, Stage 4×11 m. Heights and depth possible to rebuild by extra risers (2mx1m)

Riders, downloads, ritningar: Läs mer

Hyr Musikens Hus

Ha din fest här