Abramis Brama + Conny Bloom Powertrio

Abramis Brama + Conny Bloom Powertrio


Dubbelgig – Rock på svenska med Abramis Brama och Conny Bloom!
En helkväll med tung svängig riffrock på svenska från Abramis Brama, samt Conny Blooms svenskspråkiga powertrio som special guest!


ABRAMIS BRAMA
Abramis Brama har alltid haft en speciell kärlek till Göteborg och återvänder nu för första spelningen på Musikens Hus sedan februari 2020. Bandet firar 25-årsjubileum med tung hård rock på svenska sedan debutalbumet ”Dansa tokjävelns vals” släpptes 1999, och under coronapandemin släpptes bandets alla åtta skivor på vinyl (många av dem för första gången) i utbyggda utgåvor med bonusspår. Under vintern skriver bandet annars på nytt låtmaterial för kommande skiva, men gör ett fåtal utvalda spelningar – där de gräver upp material ur sin låtmylla från hela karriären!
”På scenen är Abramis Brama en urkraft av organisk rockmusik” – Close-Up Magazine


CONNY BLOOM
Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. När Conny Bloom från Electric Boys började skriva på svenska kände han dock att nya dörrar öppnades för nya typer av låtar, och referenser har gjorts till såväl Pugh som Dungen. På sina svenska album tar han ut svängarna rejält – både i text och musik – och resultatet kan höras på skivorna ”Fullt Upp” från 2016 och ”Game, Set, Bloom” från 2020. På scenen denna kväll har han med en tung power-trio som utlovar svängfest med svenska texter och sprudlande gitarr.
”Jag är ju gitarrist först och främst så jag kommer lägga lite extra fokus på just det denna kväll” säger Conny.


DJ: Gabriella Lilliehöök
– har spelat på diverse ställen (mest på Trucken) under lång tid. det blir grymt ett koncept som passar bra för kvällen.

Lördag 10 Februari
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 20.00
  • På scen kl. 21.00
  • Entré: 205 kr (ink avgift vid förköp)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Köp förköp eller på Pusterviksbiljetter/Järntorget