Agnostic Front (US) + Death by horse och Unjustified Violence

Torsdag 29 Augusti

Broken Glasses & Jonk presenterar stolt:

AGNOSTIC FRONT (US) 21.30
The Godfathers of hardcore drar av en jubileumsturné o firar att det är 35 år sen de släppte debutplattan ”Victim in pain” o det är med stor glädje vi kan meddela att vi lyckats få dom att göra ett stopp i Göteborg för första gången någonsin!
Gillar du som oss riktig jävla HC? Gillar du bandanas? Gillar du att inte ens paja brillorna utan bara tappa bort dom helt i moshpiten för att sedan lacka ur på att du inte ser när sista bussen till ändhållplatsen du alltid hamnar på går? Gillar du motherfuckingjävla Agnostic Front? För första gången någonsin i Göteborg kommer lower east sides TÖNGSTA tjommar hit och visar vart vi placerar våra jävla skåp. Såg du Madball i somras och har gymmat sen dess för att vara i form till nästa gång Broken Glasses brillgäng drar hit ett par riktiga OGs så har du äntligen chansen nu! Biljett löser du via tickster!


DEATH BY HORSE 20.15
Death by Horse elller De tre vännerna & Jahna som jag kallat dom sen back in the days har intresserat mig länge nog nu utan att jag bokat dom. Det har inte alls att göra med att dom var det fräcka gänget jag så gärna ville få leka med när jag var liten, utan det har faktiskt enbart med musiken att göra. Energisk veva i sig 17 öl-singalongpunkrock av den bästa sorten. Vissa skulle säga att det är poppig punk men det behöver väl inte kallas för pop bara för att det är melodier? Om någon anser att det låter för cleant för att kallas punk så förglöm icke att punk handlar om att vara annorlunda så då är Death By Horse punk as fuck sådeså! Jag får samma pepp som jag får av Rancid o Horrorpops m.m. och räknar kallt med att frontkvinnan är all over the place under giget medan de tre vännerna håller skiten tight! Eller vad säger ni som har sett dom….am I right?

För övrigt skulle jag vilja avsluta med följande:
1. Jag har aldrig träffat människorna i Death By Horse, det där om De tre vännerna & Jahna är tyvärr hittepå.
2. Jag ljög dock inte om vad jag tycker om musiken, tro mig ca 3000 band ville ha den här supportsloten.
3. Jag vet att jag är full av skit, tack för visat överseende o förlåt till Death By Horse om jag fullkomligt körde över er presstext!

Mer vetting info om Death By Horse hittar du här:
https://open.spotify.com/artist/0O6mY7LAZoKxZmS6ueh3qw
www.facebook.com/deathbyhorse


UNJUSTIFIED VIOLENCE 19.30
Oldschool hardcore från Göteborg som på ett tillbakasträvande sätt håller sig fast vid stenhårda influenser som Negative Approach, Misfits, Black Flag, Urban Waste, SSD, tidiga Agnostic Front, ja ni fattar. Bandet består av medlemmar från band som A.L.M, Spider Crew, The Franks och även från Göteborgs metalscen.
Räkna med en säker leverans av klassik Oldschool HC av den äldre sorten.

  • Facebookevent
  • Entré: 300 kr (ink avgift vid förköp).
  • Förköp: Tickster och Pusterviksbiljetter
  • Vi öppnar kl. 19:00
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.
  • Arrangemanget sker i samarbete med ABF Göteborg