Aviana+ Cabal, One morning left, Atena

Aviana+ Cabal, One morning left, Atena


High 5ive, Prime Collective och Nordic Cult Management i samarbete med Revival Booking presenterar ett nytt samarbete i norden.
Gör dig när THE NORDIC INVASION TOUR 2024 landar på Musikens Hus i Göteborg.

Låt dig fördjupas i den råa kraften och energin från Metalcore och Deathcore när vi presenterar ett banbrytande evenemang utan dess like – The Nordic Invasion Tour är här för en musikalisk resa som överskrider gränser och förenar de bästa core-banden från Sverige, Norge, Danmark och Finland under ett och samma tak.

Förbered dig på att bli överväldigad av en episk lineup med några av den nordiska metalcore-scenens favoriter:


AVIANA (Sverige)
Efter turnéer över hela världen är ett av Sveriges finaste metalcoreband, som visar upp oöverträffad musikalitet och känslomässigt djup äntligen tillbaka för att headlina på hemmaplan.


CABAL (Danmark)
Känn adrenalinet stiga när Danmarks mest kraftfulla band släpper lös sin blandning av aggression och innovation som tar nordisk Deathcore till nya höjder.


ONE MORNING LEFT (Finland)
Gör dig redo för anfall av Party och Breakdowns från Finlands heavyhitters, som levererar brutalitet och otyglad passion med varje förkrossande riff vilket är omöjligt att stå still till.


ATENA (Norge)
Överlämna dig till mörkret med Norges mästare i melankoli, väv hemsökande melodier och vild aggression till en tapet av råa känslor och orubblig kraft.


Arrangör: High 5ive, Prime Collective och Nordic Cult Management i samarbete med Revival Booking

Lördag 14 September
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 18.00
  • På scen ca kl. 19.00
  • Entré: 295 SEK + Serviceavgift – Early Bird (50 st)
  • Entré: 350 SEK + Serviceavgift – Standardbiljett (300 st)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Obligatorisk (bevakad) garderob:
Små handväskor är tillåtna in i lokalen (ca 30×20 cm). Större väskor/ryggsäckar/kassar etc skall hängas in i garderoben.