Gbg Punx , Pablo Matisse , Råttorna , Wrong Band

Bombparty med Gbg Punx, Pablo Matisse, Råttorna, Wrong Band

En helkväll med fyra spännande band:


Pablo Matisse
Ett punkband från Göteborg. gitarr, bas, trummor och sång. Klassiskt rakt på och med massor av energi. För fans av Husker du , Drive Like Jehu, Void, Rites of spring och Minor threat. Föddes 2016 men är fortfarande grejen det skvallras om på gatorna. Med medlemmar från The Soundtrack of Our Lives, Division of Laura Lee och Affordable Hybrid är detta ett band som redan erövrat världen dock inte tillsammans.
Än!


Gbg Punx
Bandet har existerat från och till sedan tidigt 80 tal. I dagens uppsättning hänger tre fjärdedelar kvar sedan åttiotalet.
Massa energi och ett politiskt ställningstagande mot rasism, fascism och andra orättvisor i vårt samhälle har alltid varit vår ledstjärna. När vi spelar live gillar vi ett jävla röj hos både oss och publiken. Då trivs vi som fiskarna i vattnet. Hoppas vi ses den 14e maj


Råttorna
Första generationens punkband i Borås och det blev tre singlar innan bandet splittrades i mitten av 80-talet.
En gammal vän bad dem att spela på en födelsedagsfest och sedan var det kört. Det producerades ett gäng nya låtar och fullängdaren Utan titel släpptes precis lagom till att pandemin satte stopp för alla spelningar. Bandets standardsvar till alla som anser återföreningar är patetiskt? ”Det ger vi högaktningsfullt fan i. Nu kör vi”


Wrong Band
Wrong band har sedan 2021 slagit Stockholmsscenen på käften med sina energiska liveframträdanden. Bandet definierar sin genre som Queer punkrock och ingen vet vad de kommer bjuda på i sina liveshower. Nu kommer de för första gången till Göteborg så passa på att se dem nu när du har chansen!
(OBS: Wrong Band ersätter Smisk)


Samt spoken word med TräskJonas


Lördag 14 Maj
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 19.00
  • På scen kl. 20.00
  • Entré: 200 pix (ink avgift vid förköp)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Köp förköp eller på Pusterviksbiljetter/Järntorget
Arrangemang i samarbete med ABF Göteborg