Ian Person + Support: Sunhill

Ian Persson

Ian Person, tidigare gitarrist och låtskrivare i Union Carbide Productions samt gitarrist och låtskrivare i The Soundtrack Of Our Lives släpper sitt andra soloalbum i slutet av mars och ställer till med releasefest på Café Hängmattan den 22e april.
Albumet är till, större delen, ett samarbete med producenten Don Alsterberg, (Jose Gonzales, Graveyard, mfl).
Albumet rör sig i samma musikaliska landskap som The Soundtrack Of Our lives tidlösa klassiska rocklåtar.

Med sig i bandet har Ian bla Per Stålberg (Division Of Laura Lee), Teodor Bogh (Truls Mörk) Markku Mulari (Omni Of Halos)
Sättningen består av tre gitarrister, bas, trummor, keyboards.

Ian Person har sedan The Soundtrack Of Our Lives upplöstes bland annat skrivit filmmusik till flertalet prisade internationella tv-serier, långfilmer och dokumentärer.
Ian ingår även som fast medlem i hardcore bandet Pablo Matisse ihop med bla Per Stålberg från Division Of Laura Lee och har där släppt flertalet Ep’s och album.
Ian har även turnerat’ med bla Nina Persson, (Cardigans), Lars Winnerbäck samt medverkat i ett av banden i På Spåret, varit kapellmästare på Stadsteatern i Göteborg samt varit verksam studiomusiker på flertalet inspelningar.Support: SUNHILL

SUNHILL är garage-kvartetten som ursprungligen är från Öland, men som på senare år håller till i Göteborg. Bandets ursprungliga mål var att skapa ett enkelt och smutsigt sound att festa till, men som efter hemmainspelningar och EP’s har utvecklats till en cocktail av garagerock och punk, spetsat med poppiga melodier.
Efter spelat utomlands i fjol på festivaler som Focus Wales, Isle of Wight festival och Sonic City så låste bandet in sig för att skriva och spela in vad som kommer att bli deras nästa släpp.
SUNHILL har nu adderat nya oljud och tidigare melodier till sitt gitarrdrivna mixtape för att återigen påminna om att ‘less is still more’.

Lördag 22 April
Hängmattan

  • Vi tar entré från kl. 20.00
  • På Scen kl. 21.00
  • Entré: 170 kr (ink avgift vid förköp)
  • Åldersgräns 18 år
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.

Köp förköp eller på Pusterviksbiljetter/Järntorget