KISS – A CRAZY NIGHT WITH ALEX ROOM SERVICE

A crazy night with Alex room service

1987 stod KiSS på gränsen till konkurs. 70-talets glansdagar var över sedan länge och gruppen harvade på i en evig uppförsbacke ständigt påmind om sin spektakulära historia. Samtidigt rådde det ingen brist på kreativitet, den nya skivan Crazy Nights skulle se bandet åka ut på den största världsturnén de gjort sedan 1980 med konserter inte bara på den amerikanska kontinenten utan även i Japan för första gången på tio år samt en europasväng som skulle bli trummisen Eric Carrs sista turné på våra breddgrader. Samtidigt som Kiss framtid ekonomiskt balanserade på en knivsudd var den nu tre år gamla uppsättningen bestående av Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Carr och Bruce Kulick den kanske mest sammansvetsade någonsin rent musikaliskt.
Det är en tid fylld av hopp, besvikelser, fantastisk musik och svettiga konserter. Alex Bergdahl presenterar de spännande åren 1987 och 1988 i sin nya föreläsning som är till bredden fylld med ovanliga låtar, filmklipp, bilder och anekdoter.

2023 är det tio år sedan Alex Bergdahl inledde sin karriär som föreläsare om bandet Kiss. Under de åren har han åkt land och rike runt med sina föreläsningar samtidigt som han håller i podcasten Alex Room Service som når 20000 lyssnare med varje nytt avsnitt. Tillsammans med journalisten Carl Linnaeus har han också skrivit hela tre böcker om bandet. Fokus på tidigare föreläsningar har legat på bandets 70-tal och sminkåren, men 2023 är det samtidigt trettio år sedan Kiss tog av sig sminket inför hela världen.
Därför tar Alex Bergdahl nu också av sig sminket och presenterar världens första föreläsning om Kiss anno 1987-88: ”A Crazy Night With Alex Room Service”.


DJ’s – DEEP PURPLE-KALLE & SLAYER-PER

Gött käk och go bärs!
Start 18.00

Torsdag 27 April
Hängmattan

  • Start kl. 18.00
  • Fri entré
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.