Klubb Shindig #2

LJUDGÅRDEN med LILY ARBOR & ISIDOR @SHINDIG

 


Den softa söndagsklubben där man bara har det gott.
Husbandet Ljudgården kör egna fina bitar och har bjudit in debutaktuella folkduon Lily Arbor som gästartist. Och så kommer en magiker!! Isidor Olsbjörk.
Ljusen e tända och söndagspizzan bakas – gott med en bärs eller festis till. Lekhörnan vid soffgruppen är på plats.
Kom o hitta en mysigt hörn o ha det gott i!


Musiken drar igång 18.00
Fri entré och alla åldrar välkomna


LILY ARBOR
Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilssons vägar korsades på gymnasiet där de snabbt blev bästa vänner. Det var deras musikaliska kemi som förde dem samman och 2017 startade dem Lily Arbor. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som ”en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar”. Duon är aktuell med sitt debutalbum ”Lily Arbor” som släpptes den 23:e september och nyligen såg vi de på Pustervik på Woody Wests lördagsklubb.


ISIDOR
Isidor är en extremt omtyckt magiker, vilket inte vill säga lite. Tänk dig en magiker fast absolut underbar, där har du Isidor. Magi och humor med publikengagemang är huvudingredienserna när Isidor uppträder.


HUSBANDET LJUDGÅRDEN
Vårt husband är en känd skara ansikten från Göteborgs musikliv som leds av kapellmästaren Joakim Fritzner. Med lång erfarenhet i olika genres lyfter de fram varje artists unika sound, och drar av några egna goa bitar däremellan. På trummor har vi Malin Almgren och på bas Ebba Nilsson. I spetsen ser vi Göteborgs älskling Matilda Sjöström när hon inte är på turné med Steget eller Det Brinner.


Tillgänglighet: Hängmattan är fysiskt tillgängligt med tillgänglig toalett. Parkering intill lokalen.
Arrangemanget av Shindig med stöd från Kulturrådet.

Söndag 16 Oktober
Hängmattan

  • Start kl. 17.30
  • Fri entré
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.