Klubb Shindig

Klubb Shindig

Magiska Alice. Tusan så fint att Alice B kommer till oss. Det vill man inte missa.
Och Marit Kapla! En sån enastående människa. Marit belönades med Augustpriset efter debuten ”Osebol” (Teg Publishing, 2019) och kommer nu och läser ur hennes andra bok ”Kärlek på svenska”.
Allt tillsammans med ljuvliga Ljudgården förstås – som kör egna fina bitar under de två set:en.
Myset är som vanligt det som styr på Hängmattan, söndagspizzan bakas och biran eller festisen serveras till.
Kom och ha det gott! Själv, med storfamiljen eller med vänner.


Musiken drar igång 18:00 Fri entré och alla åldrar välkomna


ALICE B
”Alice B är något av det största vi har” sa någon i dagarna. Med en rå, men varm, poetisk punkighet möts melodiösa popslingor i ett andetag av total ”anarchy to my heart”. Som på senaste plattan ”Kanske”.
https://open.spotify.com/track/4kbNbxNtXHNlzCATS4iB2Q…


MARIT KAPLA
Kärleken har många ansikten. Förälskelsens berusning, vardagens omtanke och kanske ett liv i gemensam strävan fram till guldbröllopet och förbi. Men också sorgen i att bli lämnad, himmel och helvete i en destruktiv passion och förlusten när en älskad dör.
I boken ”Kärlek på svenska” (Teg Publishing, 2022) berättar en rad människor i olika åldrar och med olika bakgrund öppenhjärtigt om kärleken i sina liv. De bor allihop i Sverige, från Ystad i söder till Karesuando i norr.
Marit Kapla har skrivit boken som bygger på intervjuer gjorda av Staffan Julén till dokumentärfilmen med samma namn som boken.


HUSBANDET LJUDGÅRDEN
Vårt husband är en känd skara ansikten från Göteborgs musikliv som leds av kapellmästaren Joakim Fritzner. Med lång erfarenhet i olika genres lyfter de fram varje artists unika sound, och drar av några egna goa bitar däremellan.
På trummor har vi Malin Almgren och på bas Ebba Nilsson. I spetsen ser vi Göteborgs älskling Matilda Sjöström när hon inte är på turné med Steget eller Det Brinner.


Tillgänglighet: Hängmattan är fysiskt tillgängligt med tillgänglig toalett. Parkering intill lokalen.
Shindig genomförs med stöd från Kulturrådet.

Söndag 21 Maj
Hängmattan

  • Start kl. 18.00
  • Fri entré
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.
  • Restaurang öppen tidigare >>>