Klubb SHINDIG

LJUDGÅRDEN med ANASTASIA GRIVOGIANNIS @SHINDIG

TJOHO!
Shindig är igång och nu på Café Hängmattan.
Ljudgården kör som vanligt en massa egna fina bitar och den här gången gästas de av maaagiska Anastasia.
Hängmattan fixar myset tillsammans med klubben- käk och fika finns. Söndagspizza e ju gott. Med en festis eller bärs kanske. Lådan med leksaker är med! Och alla gosedjur, lego, dansgolv – eller hemliga hörn att sitta o softa i.
Kom o ha det riktigt gott med oss.

Musiken drar igång 17.30 – två set.
Fri entré!

ANASTASIA
Anastasia Grivogiannis föddes i Grekland och kom till Göteborg som barn där hon idag bor och verkar som musiker. Hon började spela in klassiska grekiska låtar från 60-talet åt sin pappa när han fyllde år. Med åren blev det fler och fler låtar och ikväll tolkar hon några av sina favoriter av bland annat Haris Alexiou och Mikis Theodorakis.

Man kan även höra Anastasia i andra sammanhang som t.ex. Givana och på klubben Country efter jobbet.


HUSBANDET LJUDGÅRDEN
Vårt husband är en känd skara ansikten från Göteborgs musikliv som leds av kapellmästaren Joakim Fritzner. Med lång erfarenhet i olika genres lyfter de fram varje artists unika sound, och drar av några egna goa bitar däremellan.
På trummor har vi Malin Almgren och på bas Ebba Nilsson. I spetsen ser vi Göteborgs älskling Matilda Sjöström när hon inte är på turné med Steget eller Det Brinner.

Arrangör: Tingberget Produktion


Tillgänglighet: Hängmattan är fysiskt tillgängligt med tillgänglig toalett. Parkering intill lokalen & inga starka dofter. Arrangör är närvarande för att svara på frågor. Ingen tolk.
Shindig genomförs med stöd från Kulturrådet.

Söndag 25 September
Hängmattan

  • Start kl. 17.00 – 20.30
  • Fri entré
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.