Musiker för Ukraina — Stödgala


Musiker för Ukraina — en stödgala

Det är med sorg och chock vi på nära håll vittnar om hur folket i Ukraina kämpar för eller mister sina liv, sina nära och kära och sina hem. Låt oss hjälpas åt att samla in pengar till de drabbade i krigsnöd!

Musikens Hus och Musikcentrum Väst är initiativtagare för denna insamling och anordnar tillsammans med medverkande artister, musiker och ABF en stödgala (stora scen) den 5 april, kl 19.00-22.30. Vi kör dessutom en livestream under kvällen så att du som inte är på plats kan vara med och lyssna på livemusik, intressanta samtal samt bidra med en slant till insamlingen.

Kom och bidra med det du kan för folket i och på flykt från Ukraina — samtidigt som du får uppleva livemusik från några av Göteborgs finaste musikakter! Men: vi tänker inte enbart skapa en kväll med svinbra musik och langa iväg en hög pengar till en hjälpinstans — vi tänker också bjuda in personer från frivilliga initiativ och hjälporganisationer som kan ge oss information om hur vi, varje enskild människa, kan bidra. Att ge pengar är ju enkelt förutsatt att man har några. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi åstadkomma mycket!

Varmt välkommen såväl fysiskt som på nätet att stötta kvällen till tonerna av skramligt uppstudsig och 80-talsdoftande indiepop från Makthaverskan, det medryckande festtåget och veteranerna i Andra Generationen “goes akustiskt”, festivalgeneralerna och hiphop-kollektivet All My Friends Are Stars, den drömmiga Göteborgspop-duon Steget och ett vänsterfeministiskt swingkalas med Cats & Dinosaurs! Missa inte denna helkväll!

ENTRÉ/GÅVA
Alla bidrag är välkomna men vill du komma på konserten så swisha minst 150 kr (minimum, men gärna mer om du har möjlighet!) till UNHCR via länken i detta event.
Kvittot blir din biljett till stödgalan vilket du får tillskickat på mail — MEN: det är begränsat antal platser så säkra din plats genom att komma i tid. Vi livestreamar även hela kvällen, så du kan fortfarande ta del av konserterna och samtalen! Länk till livestreamen delas i detta event inom kort.
Entré på plats: 150 kr eller mer via SWISH till UNHCR.

KLICKA HÄR: >>>>>

På scen (ej spelordning):
All My Friends Are Stars
Andra Generationen goes akustiskt
Cats & Dinosaurs
Makthaverskan
Steget


Stödgalan görs i samarbete med Musikens Hus, ABF och Musikcentrum Väst.
Tack till Leif Eriksson (Filmare) & Q-TECH
Varmt välkommen!

 


LIVESTREAM HÄR:

https://www.facebook.com/musikenshus

Tisdag 05 April
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 19.00
  • På scen kl. 19.30
  • Entré: Via swishlänk  (UNHCR)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Arrangemang i samarbete med MCV & ABF Göteborg