Pepperland + Overtures – maximum SIXTIES!

Pepperland + Overtures = maximum SIXTIES!

 I den stora Beatlesvärlden är bandet en av de klarast lysande stjärnorna! Pepperland (och dess föregångare Lenny Pane)  har spelat i Japan, Tyskland och England, inklusive i Abbey Road-studion, och haft Beatles’ producent George Martin i publiken (”de bästa Beatles-tolkarna in the world”, sa han).

De har spelat otaliga gånger under Beatle Week i Liverpool, från den ”äkta” scenen på Cavern Club, till att vara huvuddragplåster på Liverpool Philharmonic Hall. Och hela 46 gånger har man spelat tema-föreställningar på Göteborgs Stadsteater, för fulla hus, med suveräna recensioner. Dessa helkväll-shower har även turnerat i teatrar runt om i Västsverige.


Världens bästa sextiotalsband, enligt Elton John (GQ Magazine).  Spelat stora shows i Tysk TV, med Lionel Ritchie och andra. Spelat på fullsatt tjurfäktningsarena. Spelat två gånger på House Parties i Buckingham Palace (Prince Charles dansade i publiken, drottningen bara ”tittade in”).  Lirat på bröllop t.ex hos Elvis Costello och på födelsedagskalas, typ hos LULU och Pattie Boyd. 2007 lirade man för Sir David Frost. Man har showat i Las Vegas. Rockat loss hos en sultan i Jordanien. Madonna och andra celebriteter har dansat framför dem. Listan kan göras lång. Man showar regelbundet på kryssningsfartyg, och nyligen återvände man från en månadslång turne i Holland, Belgien och Tyskland.


Arrangör: Kent Adeborn

Tips om du är intresserad av resa till Beatle Week  : www.beatlesresa.se

Lördag 16 September
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 19.00
  • På scen kl. 20.00
  • Entré: Ståplats 495 kr. Ett fåtal sittplatser 595 kr
  • Åldersgräns 18 år, I vissa fall 13 år i målsmans sällskap
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Köp förköp eller på Pusterviksbiljetter/Järntorget