The Superstar Experience – INSTÄLLT

The Superstar Experience INSTÄLLT


Ni som köpt biljett kommer att få dem återbetalda från förköpsstället


2018 turnerade detta projekt för utsålda konserthus i Finland och Sverige, och under 2024 kommer  The Superstar Experience  äntligen vara bokningsbart igen.
En rockmusikal skall naturligtvis framföras av ett rockband.
Sveriges bästa rockröster/sångare Alex Lycke och Daniel Gildenlöw (Daniel (Pain of Salvation) ersätter ikväll Mats Levén som Judas) framför de starkaste låtarna  från Jesus Christ Superstar i snygga progressiva arr som flirtar med hela rockhistorien.

ALEXANDER LYCKE
Alexander Lycke har gjort de flesta stora rollerna i de klassiska musikalerna på scener runt om i europa och senast 2014 spelade han huvudrollen i Jesus Christ Superstar på Åbo svenska teater. Sweden Rock Magazine utsåg Alexander till Sveriges bästa sångare 2016 och han berömdes för sin stora röst och breda känsloregister. Under hösten 2017 har Alexander kunnat ses i rollen som Jean-Valjean i Les Miserables som spelats för utsålda hus på Spira i Jönköping.
– I alla år har jag längtat efter att göra dom här låtarna med ett riktigt hårdrockband på scen – det är så här det skall låta och se ut!


ASTRAKHAN
Musikerna I Astrakhan utgör grundstommen i The Superstar Experience och har tidigare setts i band som Pain of Salvation, Royal Hunt, House of Shakira mfl. De har stått på de största festivalscenerna i världen och de minsta rockklubbarna och alla deras 3 skivor med eget material har hyllats av kritikerna.


KARNER PERRELLI VOCALS
Karolina Karner och Teresa Perelli möttes 2005 i Los Angeles och har sedan dess jobbat med många av Sveriges största artister som Kalle Moraeus, Carola, Gladys del Pilar mfl.


”Det enda som får mig att fortfarande sitta ner, är min respekt för de som finns bakom mig. Hela jag är totalt fylld av eufori”
/Jönköpings posten

”Fully staged productions of JCS are their own thing, but when it comes to concert editions, this is as good as it gets. It’s like the music was meant to be played like this, with a small band and a loud volume. It was mesmerizing”/Theatrically Speaking

”Jag uppskattar att Astrakhan med Lycke och Levén i spetsen dragit upp ännu tydligare stilistiska riktlinjer än Webbers original, för det ger faktiskt musiken ett mervärde. Åtminstone för mig”
/Österbottens tidning

Torsdag 28 Mars
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 19.00
  • På scen kl. ca 20.00
  • Entré: 380 kr (ink avgift vid förköp)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Köp förköp eller på Pusterviksbiljetter/Järntorget