Her Sound

HER SOUND – Releasekonsert med vänner

Her Sound är psykologen som tog tjänstledigt för att gå en singer/songwriter linje på folkhögskola och spela in en skiva. Och så blev det. I september 2021 släppte hon sitt egenproducerade debutalbum This Is Your Wake Up Call, och nu följer en releasespelning tillsammans med vänner.
Skivan levererar nio berättelser inspirerade av verkligheten, fullspäckade med kvinnlig power. Kanske bjuds det också på något nyskrivet under kvällen.
Ur tankar om livet, frustration över orättvisor och en längtan efter att vara fri föddes albumet.
Her Sound, eller Anna som hon heter i verkligheten, vill få människor att se dagens samhällsstrukturer i vitögat och uppmanar oss att sätta gränser och följa våra drömmar. Med en genomgående kaxig ton gör hon sin röst hörd och står upp för sig själv och andra. I sitt arbete som psykolog har hon träffat många människor i utsatta situationer och skriver en del av sina låtar på temat psykisk ohälsa. De ärliga och nakna texterna kläs i ett akustiskt sound av pop, rock och jazz. Pianot och en kraftfull sångröst står i centrum följt av körarrangemang och svängiga solon.
Av konserten kan ni förvänta er att vissa låtar framförs i fullband med ordentligt ös vilket ger en kontrast till andra avskalade solonummer. Publiken får även ta del av personliga mellansnack om livet och den inre världen, i en ton av både allvar och humor. På scen ser ni Her Sound bakom pianot och micken (och kanske gitarren?!), och tillsammans med henne spelas diverse instrument av vännerna Eleni Stavropoulou, Lukas Claussen, Simon Johansson, David Källström, Sophie Apell och Rasmus Sjögren.


”Hon sätter svart på vitt med sitt piano”
”Her Sound är en visionär som med sin musik tar med dig på en resa genom livets toppar och dalar, samtidigt som hon ger liv åt din inre diva.”
”En härlig kombo av classy och crazy”


Merch: Yes!

Tordag 10 Mars
Hängmattan

  • Start kl. 20.00
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.
  • Starta kvällen tidigare med en god middag eller en öl. ”Hängmattan” är öppen onsd-sönd med a la carte från kl 17.00
  • Boka bord här: (OBS vi tar bara bordsbokningar för matgäster och bara fram till konsertstart) : BOKA BORD

Arrangemanget i samarbete med ABF Göteborg