Punk Halloween Releaseparty Attentat+Slaveri+Slobobans Undergång

Punk Halloween Releaseparty
Attentat+Slaveri+Slobobans Undergång

Attentat på Musikens Hus i Majorna, Göteborg. Äntligen blir det av. Åh vad vi har längtat. Pandemi, utmattning och blodförgiftning. Käppar i punkhjulet varje gång Attentat ska spela i Göteborg. Men nu laddar vi för Punk Halloween releaseparty.
Tre punkband släpper nytt material och det blir Attentats första livespelning i Göteborg sen 2019, Slobobans Undergång (originalsättning!) första spelning sen 2015 och Slaveriets första spelning i Göteborg någonsin.
Trycket på biljetter lär bli enormt, Attentat har alltid sålt ut Musikens Hus. Så skynda dig att köpa förköp till en unik kväll då legendariska Garageligan uppstår för en kväll.”Det blir som det blir”, Attentats sjunde studioalbum, är storyn om punksångaren Mats Jönsson som var i dödsriket, men vände och kom tillbaka bättre än någonsin. Det bevisade Jönsson och Attentat på sommarens festivalspelningar. Höstens turné blir en punkshow av sällan skådat slag, med ett formtoppat band på ett ovanligt gott humör. Nya populära låtar som ”Jag älskar inte dig nåt mer” och ”Anarki i stan” blandas med klassiska örhängen som ”Ge fan i mej”, ”Unga & många” och ”Maktlös”.Slobobans var ett av Sveriges första punkband, de debuterade på Sprängkullen redan 1977 med de hoppande tvillingbröderna Hassling i fronten. Häromåret släppte de nyinspelade singeln ”Vi vill också komma in/Klapton”. Lagom till Punk Halloween släpps nya vinylen ”Ett annat liv/Biten”. Möller, Gert, bröderna Hassling, Björn och Björn.


Slaveriet från Mariestad består av arbetare från golvet som skriver om all världens dekadens ur ett solidariskt och mänskligt synsätt och sparkar åt det håll som behövs! De har släppt EPn: När Röken Lagt Sig och Fullängdaren: Skuldfri?! och i höst nytt album ”Ett småskaligt krig”. Slaveriet, Attentat och Slobobans är en match made in heaven.


År 2023 mår svensk punk bättre än på länge med en livaktig vibrerande livescen. Punk Hallowen vill lyfta musikens kraft som hopp och glädjespridare i ett Sverige som slits isär av ekonomiska klyftor intolerans och nedmontering av välfärden.
Attentat och Slobobans Undergång var pionjärer och förgrundsfigurer i den första svenska punkvågen i slutet på 70talet tillsammans med bland annat KSMB och Ebba Grön. Garageligan är mest känd för samarbetet mellan GBGs punkband på 70/80talet och festivalerna där alla i publiken sjöng och ingen tilläts gå hem ledsen eller ensam


Arrangör: Attentat+Slaveri+Slobobans Undergång

Lördag 04 November
Stora scenen

  • Vi öppnar kl. 19.30
  • Entré: 320 kr (ink avgift vid förköp)
  • Åldersgräns 18 år
  • På stora scenen
  • Ingång Djurgårdsgatan 13
  • Meny & bar.

Köp förköp eller på Pusterviksbiljetter/Järntorget