Tilde Hjelm+ Me and my kites @ StigbergetLive

Tilde Hjelm + Me and my kites på Stigberget Live-festival


Hängmattan och Stigbergetlive presenterar:


Tilde Hjelm
På scen 22.00
Hängmattan har öppet som vanligt från 15.00 och hela kvällen
Efter några års tystnad och med stillsam integritet runt sin egen musik intar Tilde Hedvid Hjelm nu hängmattans musikscen.
Nya låtar har tillkommit, ett debutalbum skapas och en första presentation av detta förväntas komma senare i höst i form av en singel. Tilde Hedvig Hjelms musik är mjuk och inspirationen hämtas från både 60 talets folkscen och de lite mörkare, än dock drömska ljudlandskapen.Me and my kites

På scen 23.00
Hängmattan har öppet som vanligt från 15.00 och hela kvällen
Me and My Kites spelar hippiepop. Med drömska arrangemang gör de fantasifulla äventyr för dina öron. Sveps med bland vimsiga pianon, fuzz och fiol, stämsång och sväng med färger lånade från det sena 60-talet. Bandet har spelat ihop i mer än tio år och har precis släppt sin fjärde LP “A Safe Trail”. Bandet har spelat i bland annat England, Belgien och Frankrike och detta blir deras tredje spelning i Göteborg. Musiken är fullt av kontraster, men målet är alltid något optimistiskt och hoppfullt. Blunda och dröm dig bort med oss, Me and My Kites är: David Svedmyr: 12-strängad gitarr, piano och sång, Lisa Isaksson, tvärflöjt och sång, Mikael Lennholm: elgitarr och sång, Agnes Nykäsenoja: fiol och sång, Joel Öhlund: elbas och sång, Tove Rhodiner: Mellotron, Petter Owen: trummor.


Konserten är en del av releasefesten för evenemangsappen Stigberget Live. Ladda ner appen gratis för att hitta samtliga konserter och njut av en vacker kväll på Stigberget med FRI ENTRÉ!
Se event för hela Stigberget Live-releasen här:
https://fb.me/e/NEW3tXnY 

Lördag 30 September
Hängmattan

  • Start på scen kl 22.00
  • Vi är öppna hela kvällen fr. kl. 1500
  • Fri entré
  • Hängmattan
  • Ingång Karljohansgatan 16
  • Meny & bar.
  • Restaurang öppen tidigare >>>